ΜΗΛΑ

STARKING
Ωριμάζει από τέλη Σεπτεμβρίου και μετά .Δέντρο παραγωγικό ,σχετικά ζωηρός καρπός με καλή γεύση αρωματικός.Χρώμα κόκκινο όχι πολύ έντονο με ραβδώσεις .
RED CHIEF
Είναι μέσης ζωηρότητας δέντρο και ωριμάζει την ίδια περίπου περίοδο με την star king . Παραγωγικό δέντρο ,καρπός μεσαίου-μεγάλου μεγέθους κωνικός με ελκυστική εμφάνιση και έντονο λαμπερό κόκκινο επίχρωμα .Σάρκα λευκή γλυκιά και χυμώδες .
SCARLET
Μέσης ζωηρότητας δέντρο το οποίο ωριμάζει μέσα Σεπτεμβρίου .Περίπου 10-15 μέρες πριν την red chief Ακόμη πιο έντονος κόκκινος χρωματισμός από αυτόν της red chief προτείνετε για ημιορεινές περιοχές .
GRALA PACIFIC
Είναι μέσης – ζωηρής βλάστησης με σταθερή παραγωγή .Απαραίτητο το αραίωμα. Ο καρπός είναι μέσου μεγέθους κωνικός με κιτρινωπή σάρκα εξαιρετικής γεύσης .Πολύ λαμπερό κόκκινο επίχρωμα που καλύπτει σχεδόν το 100%του καρπου.Ωριμάζει κατά τις 20 Αυγούστου.
RENET
Παραγωγικό δέντρο και ζωηρό .Καρπός μεγάλος χρώμα χρυσοκίτρινο με γκρίζα στίγματα .Ωριμάζει αργά τον Οκτώβριο. Ξινόγλυκη γεύση και αρωματική .
ΦΙΡΙΚΙ ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΟ
Δέντρο χαμηλής – μέσης ανάπτυξης καρπός σχήματος περίπου ωοειδούς μεσαίου μεγέθους (αρκετά Πιο μεγάλος από την παραδοσιακή ποικιλία )πολύ αρωματικός και γλυκός .Ίσως η πιο ανθεκτική ποικιλία μηλιάς στις ασθένειες .Χρώμα κόκκινο μόνο εκεί που το βλέπει ο ήλιος .
GOLDEN ΚΙΤΡΙΝΟ
Μέσης ζωηρής βλάστησης παραγωγικό δέντρο .Ο καρπός είναι κίτρινος ωριμάζει τέλη Σεπτεμβρίου με αρχές Οκτωβρίου Να αποφεύγετε η φύτευση σε περιοχές με υψηλή ατμοσφαιρική υγρασία γιατί δημιουργείται σκουριά στην επιφάνεια του καρπού .
GRAND SMITH
Ζωηρό δέντρο και σχετικά παραγωγικό ο καρπός του είναι πράσινος με συνεκτική σάρκα έκχυμη με υπόξινη έως ξινή ευχάριστη γεύση .Έχει όψιμη ωρίμανση περί τα τέλη Οκτωβρίου με αρχές Νοεμβρίου .Δεν συνίσταται για φύτευση σε ορεινές περιοχές .
FUJI
Πολύ παραγωγική ποικιλία η οποία παρενιαυτοφορεί και χρειάζεται έντονο αραίωμα καρπών.Καρπός με λαμπερό κόκκινο επίχρωμα και συνεκτική σάρκα με πολύ καλή γλυκιά γέυση.Πολύ εμπορικό μήλο .
Orange Orange